perjantai 24. elokuuta 2012

Ystävä kylässä

Mainio maanantai sai jatkoa toimeliaalla tiistailla, kun pieni Luna, ystävien kesken "Pönde" tuli kylään. Leikkimme oli varsin villiä, eikä hengähdystaukoja juuri pidetty. Isovelimäisellä tyyneydellä otin vastaan kaikki pikkuisen korvakarvoissa roikkumiset, vaikka kuulemma välillä voisin vähän komentaakin. 

Apuaaa....

Mamma! Nyt sattuu!

Kuules...

Toim. huom: koirat ovat äärimmäisen älykkäitä eläimiä, kuten tässä kuvassa esiintyvien yksilöiden ilmeistä voi päätellä...

Mitkä naskalihampaat!

Kerrankin kamu (ja vielä tyttö!), joka jaksaa telmiä mun kanssa eikä heti ala ärhennellä! 


8 kommenttia:

 1. Kauhistunut katse sulla, kun toi Pönde repii sun karvoja. Mut hei, se on tyttö ja tyttöjen takia täytyykin vähän kärsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin mä oon kuullu, että tytöt osaa välillä olla aikamoisia kiukkupusseja ja niitä on vaan siedettävä ;) Onneks mulla noita karvoja riittää, ei haittaa vaikka pari irtoaiski...

   Poista
 2. Huh, mitä kuvia! Taisi olla rajut menot tyypeillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hirrrvee meno ja meiniki! Mut huippukivaa, kun on kaveri, joka jaksaa leikkiä!:)

   Poista
 3. Olen jo kauan ihastellut Jalon mahtavaa ilmekkyyttä, aivan mainio ilmaisemaan kaikenlaisia tunteita ilmeittensä kautta. Taitaa leikkikaveri jäädä tässä asiassa toiseksi, tuo söpö pentu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten jotkut vielä kehtaavat sanoa, etteikö koira muka tuntisi! Tällä karvakorvalla ainakin on hallussa koko tunneskaala kaikkine vivahteineen!:) Mutta kyllä on Vilikin ilmeikäs, liekö joku rotuominaisuus. Ja eikös rotumääritelmäkin sano, että "tiibetinspanielin tulee olla ilmeikäs", "korvien tulee olla ilmeikkäät" ja silmät ovat "tummanruskeat, soikeat, kirkkaat ja ilmeikkäät". Totta!:)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!