lauantai 17. joulukuuta 2011

Puhinaa

Kun on töissä paikassa, joka sattuu olemaan erityisen suosittu joululahjojen hankintapaikka, on tähän aikaan vuodesta hoppu. Ihminen vääntää töissä pakettia aamusta iltaan, kun koira samaan aikaan tylsistyy kotona. Sitten kun ollaan yhtä aikaa kotona, sataa vettä, joten pitkät lenkitkään eivät suuremmin houkuttele.

Niin, ja on pimeää.
 
Aamulenkit (meidän aamumme tarkoittaa siis kello kymmentä, mikä johtuu myöhäisistä työvuoroista) suoritetaan puoliunessa, koira kipittää edellä ja ihminen raahautuu perässä unen ja valveen rajamailla.
Koira nukkuu (en ymmärrä kuinka monta tuntia vuorokaudesta koira voi nukkua, kaksikymmentä?), nakertaa välillä pyykkikoria ja sitten taas nukkuu. Aktivointilelut ovat kova sana tällaisena aikana. 

Petenkoiratarvikkeelta tuli taas kiva paketti, Jalolle joululahja ja toinenkin. Niistä kuvia sitten myöhemmin, eihän niitä voi paketista kaivaa ulos, ettei lahja paljastu arvon herra Koiralle ;)

Yritin lisätä tähän videota viime talvelta, mutta Blogger ilmoittaa jatkuvasti, että videon käsittelemisessä tapahtui virhe. Höh. Osaako joku auttaa?

3 kommenttia:

 1. Vai että pukki tuo paketin koiraherrallekin! Nyt sitten kannattaa odotellakin sitä jouluaattoa ja pukkia...

  En muuta tiedä videoista kuin että ne kai täytyy olla YouTubessa.

  VastaaPoista
 2. Ei sitä paljon tarvita :D Mainitsit tilanneesi Peten koiratarvikkeesta paketin, ajattelin käydä kurkkaamassa itsekin ja kas kummaa jo lähti paketti tilaukseen, mites tässä näin kävi ;)

  VastaaPoista
 3. Jostain kerran luin, että koira nukkuu 75 % elämästään. Eihän siinä sitten riitä valveillaoloon kuin 6 tuntia. Meillä ainakin Olli vetelee jo illasta aamuun kellon ympäri siestaa. Ja päiväunia jatkuvasti. Aamupäivät ainakin menevät kevyesti nukkuessa. Muuna aikana sitä energiaa näyttää olevan...

  Blogger herjaa aina välillä milloin mistäkin. Ei voi ymmärtää.

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!