keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäiviä

Eilen oli taas vähän tylsä päivä, kauheen tuulista ja silleen. Mamman ollessa töissä söinkin sitten sohvapöydältä vähän viinirypäleitä (en oikeesti syöny, ku ne on pahoja, asettelin ne vaan pöydältä matolle ja vähän poksauttelin niitä rikki) ja sitten viimeistelin pitkän projektini, pyykkikorin kannen. Kauhee työ siinäki, pitää ensin ottaa se kansi sieltä korin päältä lattialle, jotta pääsee parempaan työskentelyasentoon ja sitten nakertaa. Mutta enää siitä ei oo jäljellä paljoo!

Jounille tiedoks, että kuvan väritys on vääristyny, matto on sama vanha punainen, en siis oo hankkinu uutta & pinkkiä... ;)

Huomatkaa upea Hello Kitty -rantapallo!

Käytiin me kuitenkin lenkillä, päivällä vähän tarkastelemassa edellisen päivän myräkän alas heittämiä risukasoja ja sitten iltasella urheilupuistossa. Oli muuten kova tuuli! Mamma ihmetteli, kun siellä puistossa ei ollu ketään, mutta huomas sitten yhden, toisen, kolmannen... kaatuneen puun ja sitten mekin kipitettiin aika äkkiä sieltä pois turvallisemmalle lenkkireitille. Teatterisillalla muhun tarttui kunnon puuska, ja meinasin lähtee lentoon, jännä juttu kun oon kuitenkin näin suuri ja vanttera!

Risuja tiellä, koulun pihalla on tyhjää...

Tästä on mennyt joku muukin...

Mielenkiintoinen tuoksu...

Mammaa, joko mennään!

Kolmanneks vikassa kuvassa esittelyssä vihdoin Karvahelvetin arvonnasta voitettu MAKEEdesignin luuheijastin. Sointuu täydellisesti sinisiin Hurtan ulkoiluvarusteisiin (ja mamman sinisiin Hai-saappaisiinkin vielä!) Kiitos vaan heijastimesta!:)

5 kommenttia:

 1. Sää Jalo oot kyllä oikein keppostelijoiden kuningas. Olen aina luullut, ettei ole mäyräkoiran voittanutta, mutta peukku sulle kaveri. Hieman kyllä arvelen, ettei sun kotiväki taida arvostaa pientä puuhasteluasi, etten sanoisi kotiaskareitasi.

  Meilläkin oli eilen sellainen puhuri, ettei iso egokaan auttanut. Onneksi olin kiinni hihnassa, etten lähtenyt lentoon. Tänään on sitten paljon rauhallisempaa, tuuli on rauhoittunut ja toinen iso ihminen on lähtenyt töihin. Emäntä vaan pesee pyykkiä, eikä ehdi leikkiä mun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Sul on ollu (taas?) selkeesti liikaa aikaa ja tekemättömyyttä, kun oot tehny viinirypäleasetelmia ja nakerrellu rottinkikantta uuteen muotoon. Oot kyl tehny kaiken tuon mallikkaasti ja huolella. Pisteet sulle siitä :D Mäkin meinasin eilen muuttuu leijaksi. Myrskys melkomoisesti. Joo.

  VastaaPoista
 3. Olli, ihan tyhmää, kun kotiväki ei leiki! Se pitäisi määrätä koiralaissa, että tietty tuntimäärä päivässä on leikittävä, pyykit jääköön ja muut kotityöt!

  Myrsky, juu, aikaa on ollu. Kun mammalla on muka jotain töitä, en tajuu miks sellasia pitää tehdä, olis vaan kotona mun kaa leikkimässä! :)

  VastaaPoista
 4. Olikohan sama puisto, josta luon yhdestä toisesta blogista, puita oli kaatunut ihan koirapuiston aitojen päälle?

  VastaaPoista
 5. Hehe, hienosti oli työstetty kantta! :D Erityismaininnan kyllä ansaitsee tuo rypäleiden poksauttelukin, siinä on varmasti ollut tosi mukavaa ajanvietettä ;)

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!