keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Soffalla

Mulla on vähän tylsää. Mamma on vaan töissä, eikä mulla oo mitään tekemistä. Paitsi köllötellä millon missäkin. Uusimpana valloituksena on sohva, oon vihdoin oppinut hyppäämään sinne ihan ite. Mamma laittoi maton siihen alle, niin siitä on nyt hyvä ponnistaa ja siihen on myös turvallista laskeutua liukkaan laminaatin sijasta. Edelleen en kylläkään hyppää sohvalle itse, jos mamma tai pappa on siinä. Sillon vaadin, että mut nostetaan, esitän etten muka muuten pääse. Kehkeh!

Sohvalla oonki sit köllötelly tovin jos toisenkin.

Mamma bongas tänään yhen aika kivan uutisjutun. Siinä on tollanen pilkullinen koiruli saanu pari pentua, viisitoista kappaletta:

(kuva täältä)

4 kommenttia:

 1. Jalo on tosi suloisen värinen :) Alfien oikein hyvä ystävä on tipsuherra Aatos, pojat ovat niin liikuttavia kun tapaavat, ei oikein tiedetä että miten sitä kiehnäisi jälleennäkemisen riemusta :) Aatoksen naama on myös poikkeuksellisen hyvänmakuinen, se täytyy aina nuolla perusteellisesti ja tipsu itse seisoo stoalaisen tyynenä paikoillaan kun Alfie suorittaa rituaaliaan :)

  Mukavaa joulunodotusta teille! :)

  VastaaPoista
 2. Sohva on kyllä parhaita paikkoja maailmassa! :) Sen on jopa tuo meidän sintti huomannut, vaikka toivottiinkin sen pysyvän sieltä vielä kauan pois :D

  VastaaPoista
 3. Jalo, sie alat oppia! terveisin sohvanvaltaajaTerapeutti

  VastaaPoista
 4. Mukavan pehmoista ja mukavaa Joulua sinulle ja kotiväellesi!

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!