lauantai 10. joulukuuta 2011

Lahjalista

Myrsky kirjoitti blogissaan joululahjalistastaan, joten mäkin aattelin tehdä sellasen. Meidän joulu on musta ja ankea, sillä pappa palaa töistä vasta tammikuussa, mutta ehkäpä mamma sen takia heltyykin hemmottelemaan mua oikein suurella lahjamäärällä... tai siis joulupukkiko ne lahjat tuo?

Mut siis tässä mun lista:

1. Jätti-Loofa. Eli kotoisammin pötkylä. Kuulemma petenkoiratarvikkeessa myydään sellaista 46 cm pitkää, haluan sellaisen.
2. Toinen topcaniksen panta. Se on leveä ja pehmeä eikä kurista tällaista vauhdikastakaan liikkujaa. Nykyinen on käytössä hela tiden, joten tarvitaan vaihturi.
3. Namei. Erityisesti kuivattua ankkafilettä ja kanakierteitä. Sekä jauhelihaa, paljon jauhelihaa.
4. Tarttisin myös ehkä uuden sadetakin, sillä vanha ei pesujen jälkeen enää hyljeksi kovin hyvin vettä. Hurttaa, kiitos! Olen muuten kokoa 36, aika iso tipsuksi siis!
5. Paljon rakkautta ja rapsutuksia!

Myrsky kyseli myös, mikä on paras herkku. Ne on noi, jotka jo mainitsinkin: niitä tekee useampi firma mutta viimeisin löytö on Hauhaulta. Ankkafileellä nirsompikin koira suostuu vaikka hyppimään yhdellä tassulla.

Painoni on muuten tällä hetkellä 7,9 kiloa. Se on ihan hyvin, mutta kuulemma sais olla enemmänkin. Mut kun mulle tarjotaan usein vaan pahaa ruokaa, ni emmä sitä viitti syödä. Jauhislihaa jos saiskin joka aterialla, ni varmasti oisin paljon lihaisampi!

Loppuun vielä kuva. Mamma oli eilen unohtanu paketointitarvikkeita mun ulottuville... Keh, keh. Söinkin sitten teippirullan.

4 kommenttia:

 1. Kappas vain, en olekaan huomannut, että lahjatarvikkeitakin voi maistella. Olen vain aukonut lahjapaketteja. Olet kyllä aika kätevä, eikö teippi tarttunut hampaisiin?

  VastaaPoista
 2. Voi kauhistus, kun näyttävät teräviltä noi teippikoneen jämät. On sulla vahvat leuat ja sukkelan puikea kieli, kun oon tommosen työstön pystyny hanskamaan.

  Jauhisliha! Kui mä ton herkun unohin lahjalistaltani. Mut ku sä toivot sitä kilokaupalla, niin kai siitä mulle joku köntti helytyy. Vai mitä kamu? Hiano joululahjatoivelista sulla kaiken kaikkiaan. Joo...

  VastaaPoista
 3. Sullahan on huiput joululahjatoiveet, toivottavasti saat noi kaikki ;)

  VastaaPoista
 4. Olli, jätin sen itse teipin koskemattomaksi, se tarttuu ikävästi turkkiin!

  Myrsky, teräviä ovat palaset, mutta vielä terävämmät ovat hampaani... :P Jauhisliha on ihan parasta. Ehkä säkin saat sitä joulupukilta!

  Sunan, joo, mä oon aika vaatimaton ja erityisen kiltti, joten uskoisin saavani kaiken tahtomani ;)

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!