tiistai 6. joulukuuta 2011

Lelui

Käytiin yks päivä lelukaupassa. Mamma oli ostanu jonku CityDealin lahjakortin, joten käytiin ekaa kertaa Piispanristin Happy Pet -liikkeessä. Se ei ollu kauheen hyvä, tavarat oli kovin nuhjusia ja likaisen ja kuluneen näköisiä jo valmiiksi. Mamma olis halunnu ostaa mulle jotain aktivointileluja, mutta valikoima oli aika pieni eikä ollu mitään, mitä mulla ei jo olis. Joten sain muita leluja! Ison Kongin, kaksi minikumikanaa (toinen varalle, koska tapanani on rakastua kumikanoihin) ja tollasen karvapötkylän. Niin ja sit pappa valitsi mulle sellasen kissojen lelun, kepin, jonka päässä on naru ja narussa tupsu ja sitten eläimen on tarkoitus hyppiä sen tupsun perässä, kun isäntäväki sitä heiluttelee. Tykkään siitä aika kovasti, vaikkei se kauheen koiramainen lelu ookaan.


Vaikka Kaarinan Happy Pet oli pettymys, pitää tässä välissä vähän mainostaa edellistä CityDealin houkuttelemaa vierailua. Kuralassa sijaitseva yrittäjävetoiseksi vaihtunut Lemmikkiasema on kerrassaan loistava, sekä valikoima että palvelu ovat kymppiplussan arvoiset! Liike sijaitsi aiemmin Raisiossa, ja nyt omistajanvaihdoksen ja muuton myötä siitä on kyllä tullut vielä entistäkin paljon parempi.

Lelukauppapäivä sai muuten arvoisensa päätöksen, sillä sen jälkeen suunnattiin Kaarinan Ala-Lemun ulkoilureitille käppäilemään. Sain olla vapaana, enkä karannut kertaakaan. Vieras metsä, mihin siellä sit olis mennykään, ja mammalla ja papalla oli aika hyviä nameja kans mukana.

Tänään on kuulemma joku itsenäisyyspäivä. Mä toivon, että se tarkottaa jotain tosi herkullista ruokaa!

6 kommenttia:

 1. Sait kyllä hienoja leluja! Kumikana näyttää ihan kun leijuvan ilmassa :)
  Ulkoilureitti oli varmaan virkistävä, ei sillon kannata karatakaan, pääsee toisenkin kerran mukaan.
  Mukavaa ja herkullista itsenäisyyspäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi, ookko taikuri vai miten saat ton kumikanan lentään? Oot kyl etevä.

  Ai sulla on jo monta älypeliä. Mun tarvii semmonenkin laittaa toivelistall, ku mulla on vaan yks ja se on pelattu jo loppuun. Pooring.

  Saikko itsenäisyyspäiväruokaa?

  VastaaPoista
 3. Täälläkin halutaan lentäviä leluja!

  VastaaPoista
 4. Apua, levitoiva kumiankka, hihhihhihhih! Ihan paras! :DD

  VastaaPoista
 5. Joo toihan on tollanen moottoroitu kumikana, jonka mamma pyräyttää lentoon ja sitten mä jahtaan sitä ;) Älypelit on kyl kivoja. Paitsi että mun mielestä kaikkein kivoimpia on ihan tavalliset pahvilaatikot ja veskipaperirullat, joihin piilotetaan nameja!

  Myrsky, sain itsenäisyyspäivämenuuksi peräti tavallisen Pedigree-annokseni, melko tylsää, kun odotin nyt ainaski jauhislihaa!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat ilmeet! :D Älypelit on ihan parhaita Alfienkin mielestä, pienempi ei vielä ymmärrä niiden päälle, Pyramidiakin pelkää kun se pitää niin kauheaa meteliä kun Alfie paukuttaa sitä pitkin seinänvierustoja yrittäessään saada kuivattua mahalaukkua sieltä ulos ;) Aslan tykkää kyllä kun talousparirullan sisään piilottaa herkkuja, varsinkin kun sitä pahviakin voisi sen mielestä niellä...

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!