maanantai 6. helmikuuta 2012

Paluu blogin pariin

Mamma osti uuden tietsikan. Se vanha (tai "vanha", peräti alle kolmen vuoden ikäinen) kone kun tosiaan sirisi, ja huoltomies kertoi, että siitä hajoaa kiintolevy ihan just kohta. Sitten hankittiin uusi kiintolevy, kunnes kävi ilmi, ettei Windowsin palautuslevyjä löytynyt mistään. Koska uusi Windows olisi kustantanut yhdessä kiintolevyn kanssa viitisensataa, ja koska "vanhasta" koneesta oli myös tuuletin hajoamassa ihan just kohta, päätyi mamma hankkimaan uuden koneen. Mutta nyt on sitten ollut vähän ongelmaa (eli mamman ja papan laiskuutta) mm. kuvankäsittelyohjelmien asentamisten kanssa, joten mä en oo päässy bloggaan ollenkaan!

Ulkona on myös ollut niin kylmä, että valokuvaus on rajoittunut sisätiloihin. Mäkin oon vähän palellu, vaikka mulla onkin aika paksu turkki... Vanhasta fleecehaalaristakin olin kasvanut ulos, joten on pitänyt pärjätä pelkällä talvimanttelilla, sillä oikeankokoista haalaria ei ole löytynyt. Mustissa ja Mirrissä käytiin kokeilemassa useampaa, mutta oon kuulemma niin hassun mallinen, ettei oikein löydy sopivaa. Tein muuten komeat pissat kaupan lattialle, yritin merkata puolen metrin päähän näytillä olleisiin koiranpeteihin, mutta olin vähän liian kaukana... Mammaa kuulemma hävetti, varmaan se, etten osunu siihen petiin vaan meni ohi.


Viime päivät on vietetty yllä olevissa tunnelmissa. Tänään on pitkästä aikaa aika kiva keli, ei oo liian kylmä ja aurinko paistaa. Mamma on kylläki töissä iltaan saakka, mutta jospa pappa veis mut oikein pitkälle ulkoilulle...

4 kommenttia:

 1. No onpas kiva kuulla teistä taas! <3 Justiinsa yksi päivä mietiskelin, että mitäköhän teille kuuluu.

  Jaahas, sä oletkin sitten Jalonen kunnostautunut eläinkaupassa vähän samalla viisiin kun meidän Pepproinen tässä männä viikolla. Hän pyöräytti heti eläinkaupan ovesta sisään päästyämme komiat kakat. ;D Että, ootte te vaan sellaisia viikareita te karvapöksyt! :DD

  VastaaPoista
 2. Onpas helpottavaa kuulla, ettei Olli olekaan ainoa, joka on pissinyt Mustin ja Mirrin lattialle.

  VastaaPoista
 3. Vai jäi sun sihtis vähän lyhyeksi, keh heh. Mä kyl osuin heti laakista myyntitiskin kylkeen. Mikähän se on, että siäl lemmikkikaupassa rupeekin aina niin pissittään.

  Joo, muka kun ootte taas takasin ja on se kummallista kuinka lyhyt on tiettareiden käyttöikä.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on uutta kun meiän blogi on nyt meidän nimissä kun Wappu muutti Sateenkaarisillalle asumaan.
  Ainukin on pissiny Mustiin ja Mirriin.

  T:Opri

  VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!