keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Herra Hirvi

Aikanaan Janita Leinosen pentukurssilla mamma sai kuulla, että koiralla olisi hyvä omien lelujensa lisäksi olla jokin ihmisen kanssa yhteinen erityislelu, jolla leikittäisiin vain ihmisen päättämällä hetkellä, yhdessä. Vaikka mulla on kymmenittäin pehmoja ja vinkuja ja vinkuvia pehmoja, on myös yksi aivan erityinen lelu, Ikeasta ostettu "käsinukke", joka saapuu paikalle aina hetkeksi leikkimään ja katoaa sitten laatikon uumeniin odottamaan seuraavaa kertaa.

Saanen esitellä rakkaan leikkitoverini, Herra Hirven!


Hullaannun täysin Herra Hirven kohtaamisesta, ja vaikka leikkihetkemme kestää vain joitakin minuutteja, oon aina ihan puhki poikki Herra Hirven poistuttua paikalta. Rajusta riepottelusta huolimatta Herra Hirvessä ei näy pienintäkään ruhjetta (pisteet tämänkin lelun kestävyydestä Ikealle!) ja toistaiseksi mamman ja papan sormetkin on säästyneet vaurioilta Herra Hirven hyvin topatun turvan ansiosta. 

3 kommenttia:

  1. Meidän mamma ei uskaltaisi laittaa tuollaista käteen, siinä menisi sormet muusiksi, kun mää ottaisin herra hirveltä nirrin pois.

    VastaaPoista
  2. Herra Hirvi on kyllä aika ketterä ja vaikeasti tavoitettava, liikkuu nopeasti eikä hänestä oikein ehdi napata kunnolla kii. Jännittävä ja salaperäinen seuralainen :D

    VastaaPoista
  3. Heee, käsinuket on Mauri-sedän mielestä ihan huippuja!! Ne oli Maurin ehdottomia suosikkeja koko pentuiän, se sai aivan hurmoshepulin aina kun "Herra Jellona" alkoi lähestymään :-) Myönnettäköön kyllä että kävimme Maurin ensimmäisen elinvuoden aikana läpi useamman Jellonan, mutta onneksi niitä sai aina Stokkan leluosastolta lisää :-)

    VastaaPoista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!