sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lomalla

Lomalla olen...

... kuopsuttanut hiekkaa ja nukkunut hiekkakuopassani päikkärit


... katsonut auringonlaskua


... nauttinut olennaisesta eli nukkunut päikkärit heinäpöheikössä... leikkinyt villisti sukkapallon kanssa... köllötellyt ulkona kissakaverin kanssa


... paininut ulkona kissakaverin kanssaKesä. Loma. <3

14 kommenttia:

 1. Sun lomas hipoo täydellisyyttä. Tommonen sukkapallo täytyy meillekin tuunata. Kissa!!! Sullako, Jalo, on kissakaveri. Ny ollaan kateellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sukkapallot on kyllä hyviä. Ihmisväen rikkinäiset sukat saa uusiokäytön, ekologistakin siis! Meillä käytössä sählypallo (erityisen kevyt heitellä) ja tennispallollinen malli, joka taas sitten lentää pitkälle. Suosittelen!

   Joo, hän on Oskari!:)

   Poista
 2. Jalo, sulla on ollut ihana loma ;)
  Mutta toi kissapaini on julman näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me painitaan aika sopuisasti, Oskari leikkii ilman kynsiä ja ymmärtää koirien kieltä, mäkin oon oppinu tulkitsemaan kissaa ja osaan olla (useimmiten) ärsyttämättä liiaksi...

   Poista
 3. Lomanviettoa kunnon jätkän tyyliin, leikkiä, kissatappeluita, löhöilyä ja romantiikkaa. Tuo viimeinen tulee ilmi tuosta aivan mahtavan ihanasta auringonlaskukuvasta, kaunis, tunnelmaa tihkuva otos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vikassa kuvassa aurinkokin näyttäytyy. Lomailu on mukavaa, vaikka nyt onki vähän turhan lämmintä mun makuuni ja päivät kuluu viileässä köllötellen.

   Poista
 4. Sulla on oikea joka koiran unelmaloma! Tuo laiturikuva on tosiaan kaunis, siitähän saisi hienon taulun! Hienoa että sulla on kissakaveri, jonka kanssa pistää painiksi. Aurinkoista loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmaloma kerrassaan, sain jopa hetkisen kirmata ihan vapaana enkä edes karannut! Saaristotie on kuulemma näihin aikoihin vilkkaimmillaan, minkä takia mamma on erityisvarovainen mun omatoimisen ulkoilun kanssa...

   Poista
 5. Sulla on vähän samat harrastukset kuin mulla eli auringonlaskun ihaileminen ja heinikossa nukkuminen. Nämähän ovat ihan herrasmieslajeja.

  Jäin vaan ihmettelemään, että hymyiletkö vai irvistitkö kissalle tuossa alimmassa kuvassa? Mää ainakin irvistäisin ja sitten mamma irvistäisi mulle. Siinä me irvisteltäis kilpaa, kunnes kissa lähtis karkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma sanoo, ettei koira voi oikeasti kölliä keskellä heinämätästä, selällään, olis kuulemma luonnonvaraiselle eläimelle melkoisen turvaton unipaikka! Mut meillä onki ihmisväki turvana, siispä selusta ja autuaat päiväunet ovat turvatut!:)

   Hymyilen! Läpsytän myös tassuillani maata kutsuessani Oskaria leikkiin. Tässä kuvassa Oskarin kiinnostus ei kylläkään ole järin suuri mun kanssa painimiseen.

   Poista
 6. WAU, mitä kuvia!!! Sun mamma on tosi taitava kuvaaja ja sä olet tietty vallan suloinen kuvauskohde! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma kiittää!:) Mut siis pääasiallinen syy hyviin kuviin on tietysti kuvauksellinen kuvauskohde ;)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Mutta erityisesti tuo Jalo Auringonlaskussa-foto on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siinä ylväät piirteeni pääsevät oikeuksiinsa korostuessaan auringon herkkää kajoa vasten!;)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!