tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lenkurointia

Tänään piti tavata koiraystäväni Loca, mutta Locan emäntä hätyytettiin töihin, joten tapaaminen estyi. Korvaukseksi mamma vei mut metsälenkuralle. Koska oli vähän viileempi päivä (melkein jopa ihan vähän satoi), käytiin vähän juoksemassa.


Mamman lenkkitossut siis -tassut on vähän suuremmat, ku mun. Mut mä meen silti paljon kovempaa! 

Hikilenkuroinnin jälkeen käydään aina pulahtamassa, tai siis minä käyn. Mamma ei mene veteen, ellei helle ole jatkunut kuukausia, mikä täällä kotimaassa on hyvin harvinaista. Samalla juon vähän merivettä (älkää huoliko, tarjolla oli myös pullotettua janojuomaa, jota kyllä hörpin matkan varrella), minkä seurauksena saatan taas jonain yönä rakentaa eteisen matolle kakkayllätyksen...


Oli muuten kova tuuli! Meressä viilentymisen jälkeen kävin vähän patsastelemassa kivellä. Ympärillä oli kauheesti kukkasia, mikä tarkottaa myös ökkiäisiä. Joku ökkiäinen mua tais vähän pistääkin, ja dramaattisesti ravistelin tassuani paluumatkalla autolle. Mamma epäilee, että se oli niinkin iso peto kuin leppäkerttu tai heinänkorsi, sillä mitään pistoskohtaa ei kyllä ole löytynyt... (Oikeasti muuten leppäkerttu puree tarvittaessa hyvinkin kovaa.)

Huomatkaa kuvissa hyvin muodostunut alapurentani. Toivon treffaavani Locan pian, mutta metsälenkurointikin on kyllä kivaa kerrasta toiseen! 

Niin ja papalle tiedoksi: kyllä, mamma on taas ostanut kengät. Lenkkareita ei kuulemma lasketa...

6 kommenttia:

 1. Hiantot lenkkuratassut tein äipällä onkin. Melkein yhtä siävät ku sunkin tassut. Vaahtopäälaineista päätellen tuuli on ollut melkoinen. Sulla on vaihtelevat lenkuramaastot. Mulla on tätä samaa pollenkakkasoratietä, ihan samat maisemat ja tutut hajut. Onneks välillä sentään lähetään kansanpuistoon ja mettään. Ihan parasta! Äippä pyys sanoon, että sulla on miähekäs purenta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli oli niin hirvee, että pienempi koira ois lähteny lentoon! Onneks mä oon tällanen iso ja jykevä ;)

   Pollenkakkasoratie kuulostaa hyvältä, ootko kieriny kasoissa? Mä kokeilin vähän aika sitte (löysää, tuoretta) lehmänkakkakasaa tuolla samaisessa lenkurointipuistossa, siinä oli oikein kiva kieriä! Mamma ei tykänny.

   Poista
 2. Tuo eka kuva! :D Mahtavat kuvat muutenkin jalosta herrasta :)

  Ja alapurenta tekee hyvin luonteikkaan näköiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinlääkärin mukaan mulla on komeat hampaat. Ja näytelmätuomarikin tais sanoa niin. Mamman mielestähän mä oon maailman komein koira muutenki, ni sen mielipidettä valkoisena hohtavasta hammasrivistöstäni ei varmaan tartte mainita ;)

   Poista
 3. Komiasti tosiaan poseeraat tukka tuulessa, ja tuo alapurentahan vaan lisää katu-uskottavuutta, sanoo Mauri-setä :-) Omistajani halusi kertoa että s-postiosoitteesi perusteella emäntäsi opiskelee samassa opinahjossa kuin hänkin aikoinaan - siitä ajasta on edelleen todella hienot muistot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mamma on vaan vähän hidas oppimaan, kun se on "opiskellut" tuolla jo... no, vuoden tai pari ;)

   Poista

Jätäthän minulle virtuaalirapsutuksia tai muuten vain terveisiä käynnistäsi!